"Be bold, be brave, be you."

Intake en Adviesconsult

Ik vind het heel belangrijk dat jij begrijpt wat er gebeurt in je lichaam en in je omgeving. Daarom gaan we in een uitgebreid adviesgesprek in op wat er voor jou nodig is. In dit gesprek en verdere afspraken tijdens het traject, komen we tot de kern van wat je nodig hebt.

Daarbij kijken we niet alleen naar je voeding, maar ook naar je leefstijl en de invloed daarvan op jouw gezondheid. Ik geef je door onderzoek en test inzicht in de factoren die invloed hebben op jouw gezondheid en op welke gebieden je die factoren kunt beïnvloeden. Ik begeleid je naar een gezonde leefstijl. 

Maar jij staat aan het roer en je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Je staat er niet alleen voor! De kracht van mijn werkwijze zit ook in de coaching die je na dit adviesgesprek krijgt. Tijdens deze sessies gaan we kijken wat je nodig hebt om een zo gezond mogelijk lijf te krijgen waarbij het voor jou ook nog leefbaar is om het advies te volgen.

Eerste intakeafspraak

Op onze eerste intake afspraak, gaan we met elkaar in gesprek. Ik wil heel graag weten wie je bent, wat je er toe heeft gezet om te komen. Bovenal aan welk doel jij graag wilt gaan werken en in welke mate jij bereidt bent om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Op deze eerste afspraak doen we ook het onderzoek. Ik zal je uitgebreid begeleiden en voor je het weet is het alweer gebeurd. Middels een vingerprikje, verzamelen we wat bloed wat naar specifieke laboratoria wordt verstuurd. Hier zal ik zorg voor dragen.

Vervolgafspraak

Na ons eerste gesprek hebben we na ongeveer 3 weken een vervolgafspraak, het advies gesprek. Hierin bespreken we de uitslagen van de onderzoeken, een soort 0-punt. En daaruit komt in overleg met jou een persoonlijk stappenplan. Vaak zien we dat mensen tekorten hebben en deze kunnen middels supplementen met vitamines, mineralen of dergelijke aangevuld worden. Ieder mens is uniek hierin! Vaak zien we dat veel mensen in onze maatschappij dezelfde tekorten hebben, maar ieders lichaam gaat daar op een eigen wijze mee om. Hoe druk ben je, welke ballen heb jij in de lucht te houden, hoe zijn je relaties, ervaar je nog blijdschap en plezier in je leven, met andere woorden “volg jij nog je hart?”

Persoonlijk stappenplan

Het meeste rendement van een persoonlijk stappenplan, valt of staat bij het gevolg wat je daar aan gaat geven. Hoe ontzettend sterk of gemotiveerd ben jij voor jou doel?

En bovenal, wij mensen zijn vaak gewoonte dieren. Vaak vervallen we in oude gedragspatronen. Deze zijn soms heel hardnekkig, maar willen ons ook iets leren. Door 1x in de 4 tot 6 weken een consult te plannen, begeleid en ondersteun ik jou bij jou plannen, doelen en het gedrag en de emoties die dat met zich meebrengt.

Een stap vooruit en twee stapjes terug. Een quick fix is in mijn manier van werken een no go. De ervaring heeft geleerd dat kleine stapjes vooruit, op de lange termijn een beter en dieper geworteld resultaat zullen leveren. En dat is ook wat we veel beter vol kunnen houden en bovenal vast kunnen houden.