“Skip the diet, just eat healthy”

Gezond worden en blijven

Gezonde voeding heb je nodig om gezond te worden en te blijven. Als je lichaam niet in balans is kunnen gezondheidsklachten ontstaan. Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. 

De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Aanvulling van voedingsstoffen door middel van uitgebalanceerde voeding en extra supplementen stellen het lichaam in staat om aandoeningen te bestrijden, dan wel het ontstaan ervan te vertragen waarmee je jouw algehele gezondheid kunt verbeteren.

Sleutel tot succes

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over uw gezondheid ontstaan. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van uw gezondheidsklachten en niet op de symptomen. Passend individueel advies is hierbij de sleutel tot succes, omdat niemand hetzelfde is, zelfs met een gelijke diagnose!