"Your greatest responsibility is to love yourself and to know you are enough"

Orthomoleculair epigenetisch therapeut?

Mijn naam is Theone Kamstra en ik ben orthomoleculair epigenetisch therapeut. In dit vakgebied onderzoek ik wat het lichaam nodig heeft om het zelfhelend vermogen te herstellen en stimuleren. Daarnaast kijk ik niet alleen naar het lichaam, maar ook naar je omgeving: onder meer je voeding, relaties, emoties, sociale contacten, mate van stress, ontspanning zoals hobby’s en sport spelen allemaal een rol bij je welbevinden en eventuele lichamelijke klachten.

Het beste voor jouw lichaam

Je lichaam is een fantastisch magisch systeem waarin heel veel gebeurt. Juist daarom raak ik nooit uitgeleerd over alles wat zich daarin afspeelt. Alle kennis die ik tot me neem, pas ik toe in mijn praktijk en in mijn coaching- en begeleidingstrajecten. Ik kijk daarbij dus naar je hele systeem, zodat ik met een op maat gemaakt advies het beste voor jouw lichaam kan inzetten.

Kennis en expertise

Als kundig orthomoleculair therapeut zal ik mijn best doen zo inzichtelijk mogelijk te maken hoe alle ingenieuze processen in ons lichaam werken. Het is een prachtig systeem dat zeer complex en eigenlijk ook weer zo ontzettend mooi in elkaar zit. Graag gebruik ik pen en papier om dat voor je uit te tekenen. Omdat ik ontzettend enthousiast en bevlogen ben, vind ik het heerlijk als we samen een manier vinden, zodat jij weer lekkerder in je vel gaat zitten. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal, en neem graag de tijd om jou beter te leren kennen en zal je het hemd van je lijf vragen. Humor en zoeken naar oplossingen, de mooie kant van het verhaal vind ik belangrijk, ondanks het ongemak en de ellende die je vaak al veel te lang draagt. Ik ben een mensen-mens en gek op mijn drie mannen. Hou van goeie boeken en vind het heerlijk om positieve energie te delen.

Optimaal functioneren

Ik begeleid jou in je zoektocht weer zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Onze lichamelijke toestand valt of staat bij verschillende factoren. Vitamine, mineralen, vetzuren, neurotransmitters, hormonen, voeding, beweging, noem maar op. We gaan samen zoeken naar de oorzaak of wens met betrekking tot jouw gezondheid. Daarnaast coach ik je op de te nemen stappen en zal ik je helpen in de bewustwording en de vervolgstappen. Ik wil graag dat jij begrijpt wat de beweegredenen zijn voor een plan van aanpak. En bovenal dat je jezelf mag zijn. Ik geloof niet in 12 in 1 dozijn, maar in personal based maatwerk.